CURASANO SELVBRUNER

- Kategorier: b-uniq @ Home

Curasano Spraytan – Det naturlige valg.

Hos b-uniq går vi meget op i at alle vores produkter er godkendte. Vi går op i både dit velbefindende, naturen og ikke mindst miljøet. Curasano bruger kun eco (miljø) og øko (økologicertificerede og ingredienser og tilfører ikke unødvendige allergifremmende og hudirriterende tilsætningsstoffer og parfume.

Miljøvenlig Sprayflaske

Aerosol og drivgas-FRI spray på 200 ml, 150 ml og 50 ml Sprayer jævnt i alle retninger, indtil flasken er helt tom.

Hvordan fremkaldes den solbrune farve på huden?

Hvordan virker selvbruner? Curasano selvbruner indeholder sukkerstoffet DHA (Dihydroxyacetone) som findes naturligt i hvede og raspplanter samt i menneskeceller. Når DHA kommer i berøring med huden, starter bruningsprocessen da DHA interagerer med frie aminogrupper i hudens proteiner, præcis som når du er i solen. Huden danner melanin som er det brune pigment, hvilket er grunden til du bliver brun af selvbruner på samme måde som var du i solen, dog uden at blive udsat for den skadelige effekt fra de farlige UVA & UVB stråler som findes i den rigtige sol.

Beskytter selvbruner i solen?

Både ja og nej, Selvbruner og for eksempel Make-up lægger en hinde oven på huden som gør det sværere for solen at trænge igennem, men vi anbefaler af flere grunde ALTID at bruge solcreme selvom du har selvbruner på.

Sol = Rynker. Solen nedbryder huden og ødelægger de elastine og kollagene fibre som modvirker at spændstigheden bevares. Prøv at lave elastikeksperimentet. Tag en madelastik og læg den i solen. Efter få timer kan man se hvordan den begynder at krakelere og mister sin elasticitet, hvilket resulterer i at den knækker og det er præcis det samme, som sker i huden.

Er det farligt at solbade hvis man har brugt Curasano Spraytan?

Svaret er nej, der er ikke nogle farlige kemikalier i Curasano som kan skade din hud under solbadning.

 

Anbefalet af dermatologer & hudspecialister.

Curasano Spraytan Express® anbefales af hudlæger og hudspecialister som et sikkert og sundt alternativ for dig som ikke ønsker at udsætte din hud for solen og solariums skadelige stråler, men stadig gerne vil se lækker naturlig solbrun ud. Der er mange ting der taler for at vælge Curasano selvbruner.

1.      Curasano udvikler en smuk solbrun farve som passer til din egen naturlige hudtone og det er vigtigt, især for dig som har en meget lys hud da man hurtigt kan se meget kunstig ud hvis man bruger en selvbruner som bliver for brun. Har man derimod en lidt mørkere hud vil Curasano virke mørkere men stadig naturlig, præcis som hvis man solbader på en badeferie. Her er det også meget forskelligt fra person til person, hvilken farve man udvikler efter en uge på langs.

 

2.     Curasano produkter er spækket med naturlige ingredienser (ikke parfume) som modvirker at huden udtørrer samt bevarer hudens spændstighed og som nærer og fugter huden ved hjælp af bla:

Aloe Vera

Aloe vera = Vitaminboost. Indeholder en lang række vitaminer, blandt andet A, C og E, forskellige B-vitaminer, folinsyre og mineraler såsom magnesium, kalcium, jern & zink. Aloe vera virker også effektivt imod fx psoriasis & eksem. Sidst men ikke mindst har Aloe Vera en blødgørende, beroligende, kølende og ophelende effekt på solskoldede og forbrændt  hud. Brug med fordel Curasano Creaking Bubbles After Sun som også har et højt indhold af Aloe Vera til at styrke huden efter solbadning.

 

E-vitamin

E-Vitamin har en fantastisk egenskab til at reparere huden. For eksempel solskader og små ar og fungerer som antioxidant som beskytter mod luftforurening og skadelige partikler som nedbryder huden. Derudover har E vitamin en fugtgivende og helende effekt på huden, som hjælper med at styrke hudens barriere og får Curasano Spraytan til bevare fugten og styrken i huden. Men husk solcremen uanset! Curasano Spraytan indeholder IKKE solfaktor. Vi anbefaler Curasano Creaking Bubbles Spf. 20 inden du går ud i solen, da den ved hjælp af teknologien trænger længere ned i hudlaget og beskytter dybere end almindelig solcreme.

 

Ginseng

Ginseng er en super urt på flere måder og har en enestående Anti-age effekt på huden. Ginseng får huden til at se sundere og klarere ud, samt hjælper til at kroppens naturlige kollagenproduktion fremskyndes, hvilket gør din hud mere fast og glat. Ginsengroden er tilmed ikke fuld af kemikalier da den vokser naturligt i Asiens under perfekte konditioner som ikke kræver sprøjtemidler. Da Curasano er et grønt mærke på flere måder, er det selvskrevet at Ginseng findes i de fleste af vores produkter.

Få en øjeblikkelig smuk solbrun kulør pga. Curasano Spraytans guidefarve:

Hvad er guide farve og hvorfor bruges den i Curasano selvbruner.

Guide farve er den farve væsken har når du sprøjter, hvilket gør at du nemt kan se hvor du har påført produktet og derved opnår en ensartet og jævn farve. Farven bliver vasket af så snart du går i bad og den rigtige ”selvbrune” farve vil nu vise sig. Brun guide farve kommes i produktet af 2 årsager.

 1. Den naturlige brune guide farve viser dig hvor du har påført selvbruneren, så du undgår såkaldte helligdage.
 2. Du ser allerede smuk naturlig solbrun ud, imens Curasano Spraytan udvikler den rigtige farve.

 •  Sikrer en øjeblikkeligt smuk solbrun hud.
 • Nærer huden med en rig sammensætning af Aloe Vera, E-vitamin, Ginseng, ...
 • Let at anvende.
 • En naturlig tan, der forbliver synlig i 5 til 7 dage.
 • Sund og sikker behandling af huden.
 • Anbefalet af hudlæger og velegnet til alle hudtyper.
 • Fantastisk følelse, du vil føle og se godt ud!
 • Glat dækning uden striber eller pletter.
 • Lugtfri og indeholder ikke konserveringsmidler.
 • Det sunde alternativ til solstråler eller solarium.
 • Trænger hurtigt ind uden pletter.
 • Kan bruges ofte.
 • Op til 60 behandlinger af ansigt, hals og décolleté på en 300 ml flaske

 

 

Rengør huden grundigt inden påføring, Vi anbefaler at bruge en oliefri Peeling eller Scrub i badet inden du anvender Curasano Spraytan. Grunden til at den skal være oliefri er at olier lægger en hinde på huden som gør at produktet ikke trænger ordentligt ind, og resultatet vil ikke blive lige så langvarigt og farven bliver lysere.

Trin 1: Ryst flasken godt inden påføring, da det aktiverer de naturlige ingredienser i produktet.

Der er 2 forskellige metoder til at påfører produktet, Spray direkte på huden eller spray på luffen og påfør det ved at smøre det på.

Ved brug af Spray teknikken:

Trin 2a:Hold flasken ca. 30 cm fra kroppen under påføring.

Trin 2a: Brug rolige S-bevægelser og spray fra top til bund.

Trin 2b: Benyt vores specialdesignede Curasano Spraytan Sentz® eller Curasano Spraytan Sentz Mini® Luffe. Spray Curasano Spraytan Express® på handsken hvorefter du bruger en let hånd til jævnt at påføre produktet. Brug cirklende bevægelser så du sikrer en jævn påføring uden striber.

Trin 4: Lad produktet tørre i ca. 10 minutter. Tørringsprocessen kan accelereres ved hjælp af en hårtørrer, hvis det er nødvendigt.

Spørgsmål & Svar

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Hvor mange behandlinger kan jeg få ud af Curasano Spraytan Express-flasken?

Dette afhænger naturligvis meget af højde og drøjde samt hvor meget produkt man bruger, men afhængigt af det område du vil behandle, er det muligt at foretage flere behandlinger med en Curasano Spraytan Express-flaske:

Curasano Spraytan 50 ml. Flaske

 • Ansigt, hals og décolleté: 10+ behandlinger
 • Fuld krop: 1-3 behandlinger

Curasano Spraytan 150 ml. Flaske

 • Ansigt, hals og décolleté: 40+ behandlinger
 • Fuld krop: 6-8 + behandlinger

Curasano Spraytan 200 ml. Flaske

 • Ansigt, hals og décolleté: 50+ behandlinger
 • Fuld krop: 8-10+ behandlinger

Hvornår på dagen er det bedst at påføre Curasano Spraytan Express?

For at få de bedste resultater anbefales det at anvende Curasano Spraytan Express om aftenen inden sengetid, efter man har børstet tænder og været i kontakt med vand. På den måde kan virkningen indtræffe imens du sover og du undgå at spilde vand som kan give lyse pletter/skjolder på huden. Vent dog 10-15 med at gå i seng, så du er sikker på at den er blevet tør. MEN det betyder ikke at du ikke kan gøre det efter morgenbadet, blot at du skal tænke over at du ikke får vand på det selvbrunet område før tidligst 4 timer efter Spraytan er påført.

Hvad med sengetøjet?

Guidefarven i produktet kan godt smitte lidt af på hvidt sengetøj men det kan sagtens komme af i vask. Som flittig bruger af selvbruner kan det anbefales at ønske sig mørkere sengetøj til fødselsdage og jul

 

 

Kan jeg bruge Curasano Spraytan Express oven på makeup?

Curasano Spraytan Express kan sikkert bruges i kombination med make-up, men dette reducerer produktets effektivitet, og den smukke solbrune kulør forsvinder hurtigere end hvis huden er renset inden.

For de bedste resultater anbefales det at bruge Curasano Spraytan Express på både rengjort og peelet hud. Dette vil forlænge holdbarheden markant.

 

Hvor længe forbliver resultaterne synlige efter påføring af Curasano Spraytan Express?

Curasano Spraytan Express giver en langvarig effekt, der forbliver synlig i 5-7 dage efter påføring såfremt man har fulgt anvisningerne. Undgå at få tør hud, da dette vil medføre at selbruneren kan blive skællet at se på. Her er der især tale om huden på underbenene, som godt kan have en tendens til at blive hurtig tør.

Brug derfor fugtighedscreme HVER DAG for et smukt langvarigt resultat.

 

Lyst afbleget hår. Kan Curasano Spraytan Express forårsage misfarvning?

Curasano Spraytan Express forårsager i den forstand ikke misfarvning af hår. Men vi anbefaler at du bruger et hårbånd til at beskytte med inden du sprayer. Ved hyppig brug kan meget lyst hår godt tage imod farve i hårgrænsen. Fade blot produktet ud med den lille luffe uden produkt da du får det flotteste og mest naturlige resultat på den måde.  

Øjenbryn: Påfør fugtighedscreme på øjenbrynene med en vatpind, for at undgå farven sætter sig imellem hårene.

 

Pletter Curasano Spraytan Express?

Curasano Spraytan Express tørrer meget hurtigt og absorberes normalt i huden inden for få minutter efter påføring. Takket være dette pletter sprayen ikke efter tørring. Dog kan det godt smitte lidt af hvis du tager lyst tøj på lige efter påføring. Brug derfor hellere mørkt tøj samme dag som du har brugt selvbruneren.

Grunden til at selvruneren kan smitte af på hvide kraver er fordi vores døde hudceller ryger af dagligt hvilket også er grunden til at selvbruner ikke kan blive på huden mere end 7 dage. og det er grunden til at vi generelt godt kan få mørke skjolder der hvor tøjet sidder stramt også selvom man ikke bruger selvbruner.

 

Hvor længe skal jeg lade Curasano Spraytan Express virke?

For at opnå de bedste resultater anbefales det at lade Curasano Spraytan Express virke i mindst 6 timer før du tager et bad. 8 -12 timer er optimalt.

Del dette indhold