SOPOLISH

- Kategorier: b-uniq @ Home , Tech Talks

Sopolish - En smuk, holdbar og stærk gellak 

 

Grundet mange fantastiske egenskaber, holder Sopolish i minimum 14 dage. Med et utal af farver og designs, kan du nu skabe de mest smukke, kreative og originale kreaturer! Sopolish har en gelélignende tekstur, der styrker den naturlige negl, og så er den super let at fjerne igen. Sopolish påføres præcis som almindelig neglelak, hvorefter du hærder den under en LED- eller UV-lampe. 


Fordele ved Sopolish: 

 • Perfekt lakerede negle i minimum 2 uger 
 • En skånsom neglebehandling med et 100% naturligt look 
 • Intet behov for buffing af den naturlige negl 
 • Minder om gelé 
 • Over 100 fantastiske farver 
 • Let og overskuelig at påføre 
 • Naturligt tynde negle 
 • Skånsomt og plejende for neglene 

 

HELE 3 FORSKELLIGE APPLIKATIONSMULIGHEDER

 

Uanset hvilken base du vælger kan alle vores sopolish farver samt topcoat bruges og kombineres på alverdens måder. 

STRUCTURE BASE:

STRUCTURE  BASE 3 I 1

Kan bruges som alm base, som base & forstærkning samt lille forlængelse af neglene. Innovation inde for semipermanent neglelak!

Fordelene: 

·        Udjævner, styrker og tilføjer struktur 
·        Længere holdbarhed - op til 3 uger 
·        Korte forlængelser er muligt (dog max 2 mm.)
·        Soak-off fjernelse
·        Tager kun 30 min at påføre
·        Tynd applikation er mulig 

EASY SOAK

Sopolish, bedste gellak, shellac mest holdbar

Velegnet til både hænder og fødder, fjernes nemt og hurtigt ved hjælp af opblødning med Sopolish Remove.

Fordelene: 

 • Lang holdbarhed i minimum 14 dage

 • Hurtig og nem soak-off aftagning, kun 5 minutter

 • Til alle typer negle

 • For både hænder og fødder

EASY PEEL

bedste gellak shellac mest holdbar af alle semi permanent neglelak

Skal blot lufttørre og fjerens nemt ved hjælp af Pronails Polish Corrector Pen.

Fordelene: 

 • Langtidsholdbar op til 2 uger
 • Baselaget skal lufttørre 
 • Meget nemt at fjerne med peel off metoden
 • Ikke anvendelig til fødder 

 GENEREL FREMGANGSMÅDE 

Klargøring 

Når du bruger Sopolish er det altid vigtigt med rene hænder, lige meget hvilken metode, du vælger. Vask og desinficér derfor hænderne med Pronails Gentle hand Soap inden behandlingen. Fil derefter neglene i den ønskede form. Påfør et lag Cuticle Remover. Skub neglebåndene tilbage og klip eventuelt overskydende neglebånd af. Desinficér neglene igen med Pro Septic og børst eventuel støv væk. 

Påfør Soplish Cleasne på alle neglene og lad tørre ind. derefter Påføres den valgte base: Easy Soak, Easy Peel eller Structure Base.

Sopolish findes i alle mulige farver, nuancer, med glimmer og matterende effekt - så nu er det blot at vælge den rigtige. Ryst flasken grundigt, påfør farven og forsegl kanten af neglen. Hærd neglene i 30 sekunder. Repetér med andet lag og lad neglene hærde en gang til. Påfør en topcoat efter eget valg. Sopolish Shine, der giver et  klassisk skinnende resultat. Sopolish Matt, som giver et smukt silkemat resultat. Sopolish Shimmer som har små fine glitterstykker i, giver et meget delikat og smukt skær til din farve. Du kan også vælge at mikse de forskellige farver og topcoats hvilket også giver et cool og unikt look til dine negle. Slut af med at påføre Pronails Vitamina Cuticle Oil. 

 

Aftagning 

Sopolish er nem at fjerne igen med to simple teknikker. SOAK-OFF, som er en enormt skånsom metode. Først filer du det yderste af neglen en smule for at bryde forseglingen til den naturlige negl. Derefter fugter du en Cosmetic Pad vmed ProNails Sopolish Remove, som du pakker ind i sølvpapir eller bruger vores smarte Pronails Reusable Clips som gør at vattet bliver trykket ned imod neglen. Lad det sidde på i fem minutter. Efterfølgende kan du nemt skubbe eller pille gellakken af neglen. Slut af med at påføre en smule ProNails Nail Serum og Vitamin A Cuticle Oil ved neglebåndene og massér ud på neglen. Det er super nemt og tager ingen tid. 

Sopolish Structure Base er længere tid om at blive opblødt da man ofte forlænger og eller forstærker negene. Du kan med fordel file lidt mere på overfladen for at opblødningsprocessen bliver kortere. 

 

En lige så effektiv måde at fjerne Sopolish er med Easy Peel. Sopolish Easy Peel som basecoat gør både neglene mere holdbare samtidig med, at det er let at fjerne igen. Anvend en Polish Corrector Pen og en Cuticle Cleaner til nænsomt at “pille” gellakken af.

Slut af med at påføre en smule ProNails Nail Serum og Vitamina Cuticle Oil ved neglebåndene og massér ud på neglen. Dette er en ideel og skånsom løsning til alle typer af negle og med Easy Peel metoden undgår du opløsningsmidler.

 

 

Del dette indhold