VÆRDIER / CLASSY

ProNails står for klasse. Elegance på ethvert tidspunkt, til enhver lejlighed. Vi gør alt med stil. Vi sætter pris på og viser respekt for vores kunder, distributører og kollegaer. Vi bliver ved med at overraske igen og igen. Og vi hjælper og motiverer andre til at gøre det samme.

 

INNOVATIVE

ProNails elsker innovation og søger konstant spændende nye teknologier indenfor neglepleje. Vi bringer kvalitet, originalitet og skønhed til vores forbrugere. Og vi garanterer effektivitet, konkurrenceevne og markedsværdi til vores professionelle partnere.

 

INSPIRERENDE

Kreativitet er en sindstilstand for ProNails. Det er en holdning der virker inspirerende. Vi inspirerer vores partnere og forbrugere. Lancering af trends og skabelse af visuelt tiltalende og innovative nye produkter er, hvad vi gør bedst. ProNails inspirerer, både professionelt og kreativt.


JOYFUL

ProNails frembringer det bedste i mennesker. Opfør dig ”skørt” og hav sjov med farver og negle tilbehør. På den måde oplever folk deres egne ubegrænsede muligheder og den glæde det bringer.

 

PÅLIDELIGE

ProNails er helheden og pålidelig for enhver professionel skønhedsekspert. Vi tilbyder produkter og support af højeste kvalitet. Vi tilbyder fremragende træningsprogrammer og dybtgående ekspertise. ProNails har været referencen for kvalitet i hånd-, negle- og forpleje i over 30 år. Og det er, hvad vi vil fortsætte med at være.

MÆRKET

ProNails udvikler hånd, negle og fodplejeprodukter af høj kvalitet og tilbyder den bedste undervisning og fantastisk forretningsstøtte. Vi samarbejder udelukkende med professionelle skønhedsspecialister og negleteknikere. ProNails laver også hjemmeplejeprodukter til skønhedsbevidste forbrugere - kun solgt via saloner og af skønhedseksperter.

 

ProNails er det perfekt match mellem kvalitet og pålidelighed på den ene side og inspiration og sjov på den anden. Mærket er designet til at kombinere kvalitet og skønhed og vi garantere at vi altid er i berøring med i dag og i morgens nyeste trends og tendenser i moderigtige farver.

 

Mærket ProNails er en sammensætning af individuel skønhed og partnerskab med fagfolk. Gennem kontinuerlig udvikling sigter ProNails efter at blive det nye førende mærke på verdensplan, inden for omfattende og alsidige kvalitetsprodukter inde for negle, hånd og fodpleje.

 

VORES HISTORIE

Oprindelsen af ProNails mærket går mere end 30 år tilbage. I 1981, grundlagde Catherine Claus det første belgiske produktionsselskab med speciale i levering af professionelle negleplejeprodukter. Stærkt iværksætteri og kreativitet har fået virksomheden til at blive et førende navn i den europæiske negleplejeindustri.

 

Catherine Claus fik i 2009 bragt Paul Parein ind i virksomheden som partner og administrerende direktør. Under Pauls ledelse fokuserede virksomheden på produktinnovation, salgsudvidelse og strategisk fremtidige retninger. I dag beskæftiger virksomheden omkring 100 mennesker og eksporterer ProNails mærket til 45 lande gennem uafhængige distributionspartnere. Det verdensomspændende hovedkvarter ligger i Brasschaat, nordøst for Antwerpen, med et 100% ejet datterselskab i Paris (Frankrig).

 

Tidligere kaldet “Professionails” – og i dag omdøbt ”ProNails” – gik selskabet i partnerskab med professionelle negleteknikkere, for at gøre mange forbrugeres drømme til virkelighed: Smukke hænder. Dybdegående uddannelser og kvalitetsprodukter til neglepleje og styrker differentierer ProNails fra konkurrenter. En perfekt fornemmelse for mode i dag og i morgen med matchende farver og stor omhu er ”ProNails” merværdi.

 

Den sæsonbestemte udgivelse af vores Naily News Magasin er blevet en sand reference til professionelle skønhedseksperter verden over, der søger nye tendenser, teknikker og produktudviklinger. Og vores internationale uddannelsesakademi leverer den højeste uddannelsesstandard indenfor vores branche.

 

ProNails er det perfekte match mellem kvalitet, pålidelighed, spænding og sjov. Fremtiden er lys, og vi er glade for at byde dig velkommen til ProNails.

 

VISION / VI HJÆLPER DIG MED AT VOKSE

Du, den talentfulde skønhedsprofessor, vil hos ProNails finde en stærk og pålidelig partner i hånd-, negle- og fodpleje. Vi mener at kvalitet, innovation og vækst går hånd i hånd. Vi gør hinanden stærkere hver dag. Bedre. Mere glamourøse. Du og ProNails: Partnere i skønhedsbranchen.

 

VI FÅR DIG TIL AT SKINNE

Du, vores kunde, fortjener ikke kun det bedste, men også det smukkeste. Det mest originale. Det mest ekstraordinære. Eller det mest subtile. Det mest raffinerede. Det mest personlige. Eller rettere sagt den stærkeste erklæring. Uanset hvad: Du fortjener at skinne, og ProNails hjælper dig med at gøre netop det.

 

MISSION

ProNails er den betroede partner for topkvalitet i hånd-, negle- og fodpleje. Vi tilbyder overlegen support til skønheds fagfolk. Vi inspirerer vores partnere og forbrugere med træning i højkvalitets produkter, der giver dig strålende selvtillid og total tilfredshed.